Alla inlägg under februari 2009

Av Gabriella Blom - 7 februari 2009 17:05

Eftersom jag kan ha skor så åkte vi ut till Birsta idag. Det går lite sakta men jag tar mig ju dit jag ska. Fikade på Charm och strosade runt lite. Känner mig som en gammal tant som måste sitta och vila hela tiden. Vi var på ÖB och äntligen säljer dom ut Polly X-mas collection.Jättegoda  smak av bl a kanel och saffran.10 kr vilket fynd ;) Nu känner jag mig trött och ska ta ett bubbelbad. Sen blir det att slappa framför tvn. Kan inte vara kul att läsa min blogg just nu, händer ju ingenting. Nästa helg ska jag ju i allafall hålla lektion på SRK. Och när jag börjat jobba borde jag kunna komma igång och rida oxå. Var in på jobbet och hälsade på, det var lite folk i allafall. Och det hade kommit in lite nya kläder. Blir roligt att börja jobba. Fast jag tycker dom här 3 veckorna har gått väldigt snabbt.


Av Gabriella Blom - 6 februari 2009 17:25

Lyckades faktiskt på på mig en gympadojja idag. En av Johannes som jag lät bli att knyta längst fram. Går på hälen och stortån för att inte belasta lilltån :) Det fungerar faktiskt. Vi var och handlade och det gick bra. Lite kallt med gympadojjor bara. Har satt in en pastagratäng i ugnen nytt recept så det ska bli spännande. En massa grädde fetaost och mozarella. Kan inte bli annat än gott.Har haft ont i huvudet idag oxå. Igårkväll var det riktigt dåligt. Fast det är ju bättre att bli sjuk nu än när jag börjat jobba igen. Till veckan ska jag försöka ge mig av till stallet. Måste hitta några bra skor som jag inte fryser i. Pilla kom och kollade såret igår. Det läker bra, men ser inte så vackert ut. Men huvudsaken är att det blir bra. Fick mail från Ridtravarföreningen att dom ska ha tömkörningskurs med Hans Sidbäck den 14 mars. Hoppas jag är ledig då. Skulle vara jättekul att gå och titta. Jag kan ju lära mig en del tills jag ska tömköra Ystra :)

Av Gabriella Blom - 5 februari 2009 15:03

Ont i huvudet imorse igen. Suck. Chattade med syster och vi bestämde oss för att äta lunch på stan. Vi åt på Tant Anci och Fröken Sara. Jag åt varm macka med lax och grekisk fetaost och Pilla åt Ärtsoppa med vitt vin och citroncreme, båda var jättegoda. Hade funderingar på att åka ut till stallet, men kände mig helt slut så jag åkte hem istället. Vet inte om det är dom tunga molnen som gör att jag får ont i huvudet. Det är ju i allafall inte lika kallt längre. Men jag tycker bättre om när solen skiner.Till veckan hoppas jag kunna få på mig någon typ av sko så jag kan åka iväg till stallet. Bess flyttar på lör så då är det bara Ystra och Mitty kvar i stallet. Vi skulle verkligen behöva få dit lita fler hästar. Det är ju så fint stall och superläge så  jag hoppas att vi får några nya hyresgäster snart. Jag börjar verkligen bli trött på att bara vara hemma. Det ska bli så kul att börja jobba igen. Men det är en vecka kvar. Ska börja belasta foten lite försiktigt till veckan så jag orkar stå hela dagen. Vi är ju fler som jobbar samtidigt så jag kan säkert vila foten emellanåt. Det kommer att gå jättebra.

Av Gabriella Blom - 4 februari 2009 17:15

Imorse mådde jag inte alls bra. Täpp i näsan och ont i huvudet :( När jag skjutat Johannes till skolan gick jag och la mig. Sov i 2 timmar. Tog en treo när jag vaknade och efter lite lunch mådde jag mycket bättre.  Kajsa väckte mig tidigt imorse och efter det hade jag svårt att somna om.

Jag kan gå på foten nu, i allafall på hälen. Försöker att inte gå så mycket men det är skönt t ex när man ska laga mat. Min chef ringde och frågade hur det var och jag sa att jag planerar att börja jobba den 16:e.Måste nog leta fram några sandaler, för jag får fortfarande inte in foten i några skor.Men det är ju över en vecka kvar så det ska kanske gå.Funderar på att ta en tur till stallet imorgon. Jag har ju inte träffat min lilla tjej sedan olyckan hände.

Ikväll ska jag kolla på Miami Ink och Top Model. Jag som sällan tittar på tv har fått en rejäl dos under dom senaste veckorna :)

Det är roligt att se att så många läser min blogg. Trots att det ju inte händer så mycket just nu. När foten blir bra ska jag åka runt och rida en massa. Då blir det kort och film.  Tur att jag har många hästar till mitt förfogande.


Av Gabriella Blom - 3 februari 2009 16:57

Kunde inte hålla mig längre. Pratade med Linda igår och hon behövde en ny sadel. Vi bestämde att vi skulle åka till Grafströms ochh låna en Bates Innova. Hon behöver en sadel som helst ska passa både Johan och Hamilton. Bates kan man ju byta koppjärn på och har dessutom luftkuddar. Vi hann bara lägga på den på Hamilton och den såg ut att ligga ok. Hon skulle rida i den imorgon. Passade på att pussa på den stora killen. Det var ju 2 veckor sedan jag träffade en häst.Han är så fin, och stor 178 cm mkh. Här är det stege spm gäller. Undrar om jag kommer att kunna rida efter 4 veckor. Kommer nog att få en väldig träningsvärk. Kollade om jag skulle lyckas hitta någon sko att sätta på högerfoten idag när jag skule gå ut

, men det gick inte alls. Kan gå lite på hälen nu inomhus. Jippii. Prat m en kompis som varit med om samma sak, det hade tagit 6 månader innan det blev bra :( Jag tänkte i allafall börja jobba om 2 veckor. Då måste jag kunna gå.

Av Gabriella Blom - 2 februari 2009 14:26

Idag skulle jag verkligen vilja vara ute och promenera. Eller rida. Eller vadsomhelst bara jag fick vara ute. Suck. Solen skiner och det är sååå fint. Men jag sitter inne och kurar. Har i allafall tagit mig i kragen och gjort mitt yogapass. Fast jag hade väldigt svårt att fokusera. Tankarna far omkring i huvudet. Hit och dit. Lyckades i allafall koncentrera mig till slut och fullfölja passet.Har suttit och kollat på internet på Oprahs hemsida. Det står faktiskt en hel del kul och intressant. Jag är ju beroende av tidningar, men ska försöka läsa mer på nätet istället. Fast det blir ju inte riktigt samma sak. Måste åka och handla när jag hämtar Johannes på skolan. Har bara en massa onyttigheter hemma. Fast vi köpte supergoda morötter på Coop så jag får väl ställa mig och skala ett gäng som jag kan knapra på. Ska försöka sätta igång med någon bok också. Jag älskar att läsa, men har inte varit inne i någon läsperiod. har ju massor med böcker , skulle kunna öppna bokhandel snart ,)

Av Gabriella Blom - 1 februari 2009 20:26

Det går faktiskt att dammsuga på kryckor. Fast det är lite jobbigt. Foten är ju mycket bättre så jag kan stå på den. I allafall på hälen. Får ju inte belasta lilltån på 2 veckor till. Tror det blir svårt. Fast jag vill ju verkligen bli heelt bra, så det är väl bara att göra som doktorn säger. Efter städningen åkte vi till Ikea och fikade. Mörk chokladmandeltårta :) Smarrigt. Funderar på att springa vårruset. Visst är det konstigt, nu när man inte ens kan gå så blir man sugen på att springa. Jag måste försöka hålla konditionen uppe nu när jag inte har 4 hästar längre. Dessutom har jag ju ett jobb där man inte ens ser dagens ljus. Längtar ut i friska luften.. Ska försöka åka runt till alla mina vänner och rida :) Och så ska jag ju börja tömköra Ystra. Då blir det ju en del promenerat. Saknar verkligen att träna. Även om Bangkok som jag red förut hade sina sidor. Så blev det ju bra resultat till slut. Både jag och han utvecklades mycket under dom år jag tränade honom. Jag var jättestolt över att han blivit så fin. På bilden jag och Anna-Karin Svanebos häst Vicomte Roderik :)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards