Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Gabriella Blom - 7 januari 2010 20:36

Allt flöt på perfekt imorse, trots kylan. Llegado klev på transporten efter bara en liten stunds funderande. Framme på kliniken var han hur lugn som helst   . Vilken kille. Han fick lugnande, ganska rejäl dos. Veterinären sa att vargtanden var liten och satt lite löst. Hon trodde att han haft besvär av den. När hon fått bort den kände hon ordentligt på höger sida också. Där satt en ännu mindre pyttevargtand. Nu är den oxå borta. Det ska bli så spännande att se hur Llegado kommer att vara  när jag rider. Ibörjan kommer jag såklart att ha hackamore. Han är ju känslig så dom här vargtänderna kan mycket väl vara anledningen till att han inte tagit stöd och blivit kort i halsen. När jag rider en ny häst försöker jag kolla upp alla delar så att det inte finns fysiska orsaker till att hästen inte riktigt gör som jag vill.

Medans Llegado piggnade till på kliniken så var vi på voltrestaurangen och åt lunch. Ärtsoppa och pannkaka    Jättegott. Dom hade ett supergott bröd oxå. När vi kom tillbaks hade Llegado piggnat till, men det gick lite trögt att kliva på transporten. När han var hemma igen och allt fixat åkte vi in på stan.

 Lånade lite tidningar på biblo och sen tog vi en kaffedrink på Coffeehouse. Inget vidare gott   . Det är nya ägare där och det smakade inte som förut. Trist. Hade lovat att hjälpa mina svärföräldrar installera ny tv. Ikväll var det dags. Gick rätt bra lite dålig info ,men jag fick till det med kanalerna på rätt ställe till slut. Dom bjöd på middag oxå. Skulle egentligen iväg på en annan grej, men hann inte. Min lilla bil startade inte imorse , så vi fick ju lov att få igång den oxå. Ska åka upp till mamma o pappa imorgon en sväng. Ska till stallet också såklart. Det skulle bli ännu kallare då jag rider nog inte   . Resten av dagen ska jag försöka ta det lite lugnt. Har alltid så himla mycket när jag är ledig. Fast det blir ju aldrig tråkigt   

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards