Alla inlägg under maj 2010

Av Gabriella Blom - 24 maj 2010 09:32

Igår klev jag upp tidigt. Hämtade Anna och vi for iväg till stallet. Gjorde iordning Wille och sedan gick vi till Färsta och anmälde till 90. Jag gick runt med Wille i tältet medan Anna gick banan. Det regnade och då är man glad att framridningen är inne. Som ni såg på filmen så gick det väldigt bra fär Anna och Wille. Ett nedslag när det gick lite för fort på slutet :) Jag tyckte han hoppade bättre än i Ånge.  Åkte hem direkt för syster skulle hämta mig kl 11. Vi åkte ut till Lörudden på konstlotteri/kakbuffé. Gud vilka goda kakor =D Vann en jättefin liten tavla som jag inte har en aning om vart jag ska sätta. På torpet kanske.

På kvällen for jag och Anna till Härnösand och hälsade på Isabelle och Landryn. Han kom ju från Polen för några veckor sedan. Jättefin 5 årig skimmel valack som mest är körd tidigare. Jättetrevlig social kille. Han rör sig riktigt trevligt , men behöver stärkas och utbildas. Jag fick rida lite. Jätteroligt :)

  


Av Gabriella Blom - 22 maj 2010 18:54

Idag har jag städat och tagit med alla sängkläder hem för tvättning. Det är första året vi är på torpet så tidigt. Brukar vara så kallt. Idag var det härligt. Ett problem bara vi har vattenläcka i skorstenen så nu växer det stora svampar i kaminen   Inte kul alls. Ska ringa försäkringsbolaget på måndag.

Vi grillade i allafall för första gången i år och satt ute och åt. Kan inte bli bättre.

I torsdags var ju jag och Anna och såg Robin Hood. Jättebra film. Bra skådespelare och bra filmat. Måste ses. Igår red Anna och jag ut i skogen på kvällen. Takida var riktigt pigg. Vi galopperade full fart. Jättekul, men jag fick fulla ansiktet med lera och grus. Nästa gång rider jag först   . Takida är verkligen snabb, fast det är inga problem att få stopp. Han tyckte det var jättekul   . Imorgon har jag full dag. På morgonen ska jag hjälpa Anna när hon ska tävla på Färsta. Sen ska jag med syrran på konstlotteri på Lörudden. På kvällen ska jag till Härnösand och hjälpa Isabelle med hennes nya polska häst. Allt ska bli jättekul. Nu måste jag susa ner i tvättstugan och sedan blir det bubbelbad.

Av Gabriella Blom - 20 maj 2010 13:24

Skulle rida igår mitt på dagen, men det regnade så hemskt att jag bestämde mig för att vänta. Det var tur på kvällen var det fantastiskt väder :) Red Wille först en tur i skogen. Han  kändes trött och lite stel. Dom står ju ute dygnet runt så det är väl inte så konstigt. Efter en stund piggnade han till. Red en stund i paddocken när vi kom hem och då var han jättefin =D Idag red jag Takida. Hade tänkt hoppa men han var så trött i värmen att det bara blev några skutt. Ingen mening att tvinga honom när han inte har någon bjudning. Däremot var han mycket bättre i högervarv. Vad kul det är när saker och ting börjar lossna. Kunde rida honom ställ i höger varv i trav också. Red  inte så länge, men han var alldeles skummig mellan bakbenen. Ska iväg på utvecklingssamtal på skolan. Satte på mig shorts, men nu började regnet vräka ner. Får nog bli jeans istället. Ikväll ska jag och Anna på bio, Robin Hood. Det ska bli jätteroligt   

Av Gabriella Blom - 17 maj 2010 19:24

Har varit på torpet på förmiddagen. Gick en promenad på en timme. Hade faktiskt med kameran. Här kommer lite bilder. Det var många djur i farten idag. Har faktiskt räddat ett liv idag  . Hittade en stackars snigel mitt i vägen. Det kom en bil precis, men jag hann plocka upp den och sätta ner den i diket. Det var verkligen underbart väder. Vilken tur jag har som är ledig. På em red jag Takida. Det blev ett pass i Färstas paddock. Jobbade på att få honom lite mer fram för skänkeln. På slutet både travade och galopperade han riktigt bra. Det var jättekul. Takida är verkligen så fin och snäll. Här kommer lite bilder.

 

Påskliljan växte på vår gräsmatta :)       Såg något som sprang före mig på vägen. Det visade sig vara 2 harar.   Fina snigeln :)   3 älgar stod på åkern där man kör upp till torpet.  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards