Alla inlägg under september 2009

Av Gabriella Blom - 9 september 2009 08:50

   Ledig. Gud så skönt. Fast jag har ju alltid miljoner saker att göra. Å andra sidan har jag ju aldrig tråkigt heller Skrattande-

Vi åker till USA den 21 oktober. Lite över en månad kvar. Pratade med Linda igår och vi bestämde att jag ska komma ut och rida hingsten nu på morgonen. Sen följer hon med mig till Alnön. Ska försöka filma lite idag, verkar bli bra väder. Skulle egentligen rida Johan, men han har ont i ett ben och behöver vila. Jag kände ju att han inte var som vanligt när jag tränade för Gunilla. Han brukar inte krångla och dessutom har han varit så fin nu på slutet. Vi hoppas att det bara är en överansträngning. Har fått bilder på en 3 årig vallack från Polen, är helt såld. Precis min typ av häst. Måste nog gå och köpa en Triss lott. Tänkte vinna 100 000 kr i månaden i 25 år. Tänk vad mycket roligt man skulle kunna ha Skrattande. (och vad många hästar man skulle kunna köpa ;)


Av Gabriella Blom - 8 september 2009 11:07

Idag börjar jag kl 12. Har hunnit ut till stallet och fixat. Hästarna får vila .Fast jag blev väldigt sugen att rida när jag pratade med Karat. Fick en riktigt puss på munnen Glad , han är för go.Imorgon ska kanske Linda följa med och rida Arlequin så då får vi sällskap. Det är ju älgjakt nu så jag måste höra när dom är ute och jagar.

har glöm att skriva att vi bokat resa, till Florida. Vi blir borta 2 veckor. Ska bli så skönt med semester. Två år sedan sist. Flyger till Miami och sen bilar vi upp till Orlando. Längtar efter den goda maten.Cool

Av Gabriella Blom - 7 september 2009 20:36

Måste ju lägga ut en bild på min vackra Kajsa. Hon tycker lilla Mimmi är rätt jobbig. Ska busa hela tiden.Var i stallet imorse. Red ut en tur på Arlequin. Romanique hade lovat att rida på Karat lite senare. Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. Bara jobb. Vi fick hem jättefina morgonrockar. Tänk en velourmorgonrock i 9 XL. Jättemysigt : D

Av Gabriella Blom - 6 september 2009 21:15

Efter att ha jobbat hela dagen åkte jag till stallet. Tog ut Arlequin först. Red en tur i skogen. Han verkar inte bekymra sig speciellt att vara på ett nytt ställe.Red ca 20 min i paddocken när vi kom tillbaka. Han var underbar. kunde sitta hur bra som helst i traven. Den har aldrig varit så bra. red lite övergångar och provade  några byten, men det behöver vi träna på. Jag var helt lyrisk efteråt. Sen fick han gå ut i hagen en stund till. Tog in Karat. Bestämde mig för att longera honom. Ville se hur han rörde sig. I vänster varv drog han iväg och bockade. Vill helst galoppera. Bättre i höger varv. Han ser lite stel ut i v varv.  Lisa ska få komma ut och titta på honom. Vi får se om lite massage och laser kan ordna det. han kan ju känna av sparken han fick på bogen.

Av Gabriella Blom - 5 september 2009 20:03

Här är en bild på Arlequin innan han flyttade till Sverige. Tror han var hingst där :D

Av Gabriella Blom - 5 september 2009 19:48

Klev upp halv 7 för att åka till stallet. Arlequin kom på besök igen igår så hästarna har fått stå inne i natt. Gav dom mat och lade om Arlequins sår. Det sitter på karleden och har varit svårläkt. Dom var in på återbesk på kliniken och det har läkt superbra nu. Pga leran måste han ha bandage, men jag kan rida honom ändå.Han fick stå inne medan jag gjorde iordning och gav mig ut på Karat. Jag satt upp och skrittade iväg på lång tygel. Lite små trött sådär på morgonen. Då hoppar en av stallkatterna iväg framför Karat och han blir JÄTTERÄDD. Tvär vänder så jag som inte alls är beredd hamnar på sniskan . Det tycker han känns läbbigt så då börjar han bocka. Jag hänger på höger sida. Har ett stadigt tag i sadeln men kan inte komma upp igen. Beslutar mig för att släppa taget. Yipii tänker Karat och galopperar ett varv runt travbanan. När han kommer tillbaks så stannar jag honom och hoppar upp igen. Nu är jag beredd kan jag säga :) Gjorde inte illa mig bara ett blåmärke på knät.Han var rätt pigg idag,  säkert för att han sovit inne och att det var lite kyligt. Jag red i paddocken på Alnö Ridklubb. Munnen känns jättebra nu. Han var superfin i skritt , sticker inte alls ut höger bog lika mycket. Traven var lite sämre ibörjan, jag red åttvolter och övergångar så efter ett tag gick han riktigt bra. Galopperade ett varv i båda galopperna. Han var så duktig tog höger galopp på en gång :D Sen var vi nöjda. Tog ut hästarna och mockade. Det blir ju lite mer jobb när dom står inne, men jag tror det blir skönt för Karat. Har jobbat hela dagen och ska jobba imorgon oxå. Tänkte rida båda hästarna efter jobbet imorgon.

Av Gabriella Blom - 3 september 2009 09:29

Igår var jag såååå trött. Mådde lite illa också och kände mig allmänt vissen :(

Var iväg till Karat på morgonen. Vi tog en 30 min promenad. När jag kom hem la jag mig och vilade innan jag skulle på jobbet. Lyckades ta mig igenom hela dagen utan att somna stående. Fast det var nära.Det var mycket att göra så jag körde på för att ha någonting annat att tänka på. Imorse hade jag ont i huvudet och magen är inte ok. Började dagen med en Treo, sen gick jag och la mig igen. Nu har jag fått i mig lite frukost och det känns bättre.Ska åka till Karat och rida en sväng. Sen ska jag städa (har blivit riktigt flitig :) Johannes behöver nya gympadojjor så vi ska väl ner på stan när han slutar skolan.Imorgon kommer Arlequin och hälsar på igen. Det ska bli väldigt roligt. Den här gången ska jag försöka ta lite kort.

Av Gabriella Blom - 1 september 2009 18:20

Red upp mot Torpet förbi ridhuset på Alnö. Det var där dom sköt björnen. När vi kom upp till vändplatsen reagerade Karat på något. Han kanske kände lukten av död björn???

 Han var rätt tjafsig i munnen idag också, men jag sa åt honomnågra gånger och på hemvägen var han riktigt fin i både skritt och trav. Styrde runt lite i paddocken. Samma visa där, först försöker han komma undan, sen gick det bättre. Men han måste ju komma till jobb om det ska bli några muskler. Har lagat och ätit amerikanska pannkakor . Mums. Måste nog ge mig av till affären och handla lite mjölk. Helst skulle jag vilja lägga mig på soffan. var upp tidigt imorse och tvättade. Har en hel hög med tvätt att ta rätt på. Imorgon jobbar jag från 12. Åker till Karat på morgonen. Satte in ett till foto på lilla gubben. Där ser man att magen växt :D han är såååå sööööt.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards