Alla inlägg under september 2009

Av Gabriella Blom - 15 september 2009 20:19

Söndag gick jag en promenad med Karat. Igår red jag runt travbanan skrittade mest. Han gick i så bra form , ryggen kom upp och halsmusklerna jobbade :) Tror det lossnade  i ryggen, efter Lisa var hos oss. Masserade vänsterbogen efteråt han tyckte det var superskönt. Stod och gäspade och slickade sig om munnen. Idag hade jag fullt upp på förmiddagen, när jag kom till stallet var jag så trött. orkade inte rida (då är man trött ;). Åkte hem och la mig och vilade istället. Sen hade jag lovat att bjuda syrran på fika. Vi gick på italienskt café. Morotskaka med walnötter och chokladkaka med pistageglass. Ska försöka ta med kameran så man kan lägga ut bilder. Romanique är specialist på att ta fina kort på mat mm

Tänkte kolla på kändisdjungeln ikväll. Brukar sällan följa serier och så, men jag tycker det är en rolig blandning av personer. Har bestämt att jag måste börja läsa böcker igen. Förr läste jag minst en bok i veckan. nu blir det mest faktaböcker. Har lånat en om ryttarens sits nu som verkar bra. nu är det i allafall dags för lite skönlitteratur. Blir bara så trött på kvällarna. Kanske ska läsa något på engelska. Måste ju komma igång nu när vi ska till Florida.

Have a nice evening Flört

Av Gabriella Blom - 13 september 2009 13:58

Sist vi var i Orlando åt vi på en häftig restaurang på SeaWorld. Man satt bredvid ett jätteakvarium med hajar. Den här snyggingen simmade förbi och kollade in maten. Eller var det kanske oss ???  

Av Gabriella Blom - 13 september 2009 13:50

Började dagen med att städa. Kicki kommer snart  och hämtar hem Arlequin. Red honom igår, han var superfin. Karat fick vila och jag hinner nog inte rida idag heller. Har lovat syrran att vi ska hjälpa till att bära ved. Imorgon ska jag i allafall rida efter jobbet. Det har varit skönt att ha en ledig helg. Fast dagarna går så himla snabbt. Såg Top Model igår ,repris, och Kändisdjungeln. Blev faktiskt impad av Jannike , det var inga små ormar hon fick dela kista med. Nästa tävling går ut på att äta en massa äckliga saker. Det skulle jag nog aldrig klara av. Får kräkimpulser för minsta lilla som smakar äckligt. Försöker undvika sånt . Ormar och kryp gör mig ingenting.

Av Gabriella Blom - 11 september 2009 21:10

Av Gabriella Blom - 11 september 2009 20:45

Skrattande Sitter i soffan och proppar i mig chips. Tack snälla Camilla för instruktionerna hur jag ska lägga in film. Tur det finns datakunniga personer. Tack Romanique också. Vi får se om jag får till det, annars får du komma och hjälpa mig. Lisa gick igenom Karat imorse. Det känns som om jag börjar bli rätt bra på att känna vart problemen sitter :) Det stämde till punkt och pricka. (Konstigt talesätt )

Han såg mycket bättre ut i vänster varv när jag longerade idag. Tror dom senaste dagarnas ridning har gett resultat. Han är mindre musklad på vänster sidan. Han behöver massage- Lisa visade mig vart jag skulle massera. Dessutom satt han fast SI-leden, mest höger sida. Kan bero på att han stod på transporten och hade ont. Annars tyckte hon han var den trevligaste häst jag haft :D Hon har inte träffat alla, men han är en pärla.

Nu ska han få vila lördag och skritta söndag. Sen kör vi på med att bygga muskler.

Red Arlequin först i skogen och en lite stund i paddocken. Förut har han petat ut höger bogen. Nu blir han lite krokig och petar ut rumpan till höger. Jobbade med att få honom rak. Jobbade enkla byten och skänkelvikning. Först ville han bara gå som en banan åt vänster. Jag petade på rumpan lite och då gick han hur fint och rakt som helst.

Kicki kommer och hämtar honom på söndag, så jag hinner rida imorgon också. Vilken himla tur jag har.

Igår var jag ut till Myre och tränade Antonia som har en jättefin 20-årig kallblods vallack och Lisa som har ett varmblod som heter Early. Red Early först och han kändes så mycket bättre än första gången jag satt på honom. Han har en fantastisk trav som många dressyrryttare nog skulle bli väldigt avundsjuka på.Med mer träning och muskler kommer han att bli superfin. Efter det stressade jag hem. Vi skulle nämligen gå på bio "GE Force". Marsvin som hemliga agenter. Världens action och jätterolig.

Av Gabriella Blom - 10 september 2009 21:01

Filmerna finns på www.youtube.com/gabriellablom


K   ommer en bild på Mimmi istället :D


Av Gabriella Blom - 10 september 2009 20:52

Dom har gjort om den här bloggen. Förut kunde man länka till You tube filmer. Nu har jag ingen aning hur man gör Obestämd typiskt. Ska försöka lägga in filmerna i alla fall. annars så finns dom på min sida på You Tube. Vi hade lite bråttom när vi filmade idag. Blev inte världens bästa kvalitet. Fast Karat var duktig med tanke på att han precis börjar komma igång. Vi har ju knappt galopperat något :D

Av Gabriella Blom - 9 september 2009 20:30

Ledig idag. Ja det stämmer och aldrig tråkigt. Det stämmer också. Helt slut Flört Skulle ju få hjälp idag. Åkte till Linda, men deras hund blev dålig så hon fick åka till veterinären. Jag red Miramis, den 3-åriga hingsten först. Han är så himla cool. Han tyckte det var lite läbbigt att gå in genom den smala dörren till ridhuset. Efter lite funderande gick det galant. Han är inte riden där så mycket och det var länge sedan.  Han är så mjuk och fin att rida. lyssnar bra på hand och skänkel. Galopperade lite, men det tyckte han var lite jobbigt inomhus. han kommer att få fina gångarter. Linda värmde upp Hamilton , men sen måste hon hämta Buster. Alltså fick jag en till häst att rida Skrattande

Han var stel efter att ha stått ute i regnet. Det tog ett tag att få honom mjuk. Linda har sagt att han haft svårt för travökningarna, så jag jobbade lite på det. Med lite övertalning började han trycka på mer och vi fick till några fina ökningar. Han blir lite sur på mig, testar litegrann. Fast det gör inte mig något. Han tycker nog att jag är en jobbig kärring. Hann slänga i mig en kaffe och macka. Sen skulle jag iväg till Alnö. Hade inte så jättemycket tid på mig. Hade lovat syrran att vi skulle träffas efter kl 4. Gjorde klart stallet och bar ut vatten i hagarna.Sen tog jag in karat. red ca 30 min i paddocken. på slutet var han hur fin som helst : D Vilken dröm. om han känns så här fin nu, hur kommer han att bli när han är musklad. Han är stelare i v varv så det ska bli skönt att Lisa tittar på honom på fredag. Han blir finare i kroppen för varje dag. Imorgon ska vi filma.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards