Alla inlägg under januari 2011

Av Gabriella Blom - 9 januari 2011 20:36

Tänk vad temperaturen kan ändras snabbt. Igår tänkte vi åka slalom, men då var det minus 18 och det pallar inte mina fingrar. Inte näsan heller för den delen.Mycket behagligare väder när jag vaknade imorse. Idag har jag hjälp Anna som var med på programridningsträning på Färsta. Hon red LC:1 o B:1. Det gick bra men Wille var verkligen på hugget. Fast  mycket hellre det än en häst som man måste sparka fram. Han är för härlig. Jag ska rida honom mån o tis. Det ser jag fram emot. Har hunnit med att springa idag också. Fort gick det, verkligen kul när man ser framsteg. Är det någon som vet någon ledig stallplats? Gärna nära ridhus. imorgon är det dags att jobba igen. Helt vanlig vecka inga röda dagar :( Önskar det var minst en röd dag varje vecka ;) Jag blir så trött i både huvud och kropp av att sitta inne hela dagarna. Måste nog försöka gå ut varje rast och ta lite frisk luft. Nu ska jag fortsätta på boken jag läser den heter The truth about Melody Browne av Lisa Jewell. Alla hennes böcker är bra, den här har nog inte kommit ut på svenska än. Väldigt bra :)

Av Gabriella Blom - 5 januari 2011 21:22

  


Skrev precis ett långt inlägg och sedan stängdes bredbandet av. Poff allt borta :(

Jag var i allafall och provred en val i måndags som skulle lämnas ut på foder. Stor maffig häst hoppad 1.20 för dagen en aning ur form. Jättefin men kändes lite väl stor för mig. Har ju blivit bortskämd med Wille som är lätt som en plätt att rida. Idag har jag ridit ett friesersto som ägaren vill ha hjälp med. Hon har gått som avelssto så det är mycket jobb att bygga muskler. Det fanns ingen uppskottad paddock så jag red efter vägen.Först var hon lite stel, men efter en stund blev hon mjuk och fin. För mig är känslan jätteviktig i ridningen. Jag vill att det ska kännas lätt och roligt både för mig och hästen. Det ska inte vara en kamp där man får jobba ihjäl sig varje gång för att det ska fungera. Det här stoet kändes jättetrevlig trots att hon inte var i form. Då kan det ju bara bli bättre =D  Jag har ridit 5 olika frieserhästar och alla har varit väldigt olika. Lägger in en bild på hennes pappa Remmelt 323, med lite muskler trot jag hon kommer att bli väldigt lik honom.   Det är så skönt att vara ledig imorgon. Ska hjälpa Anna som ska hoppa bana med Wille på Färsta. Jag ska filma :D

Av Gabriella Blom - 1 januari 2011 21:24

Sov länge. Sedan åkte jag iväg till Färsta. Jag och Wille tog en tur i skogen, tyvärr var det så mycket snö på träden över stigen så vi fick vända 2 ggr. Varmt var det. Härligt att komma ut på dagtid. Sedan blev det tur till Coop för lite påfyllning. Sprang 3 km lugnt tempo. Jag är fortfarande väldigt slemmig i halsen, men inte lika täpp i bihålorna. Hoppas att pencellinen ska hjälpa. Det är inte lätt att springa när man hostar och kraxar. Fast jag har bestämt mig för att jag ska springa och jag mår väldigt bra av det. Kroppen känns mycket starkare. Det kommer inte bli något problem att springa vårruset. Längtar till sommaren. imorgon ska jag rida och sedan ska vi åka slalom. Premiär för i år. Får nog gå och lägga mig tidigt om jag ska orka med morgondagen.

Av Gabriella Blom - 1 januari 2011 11:40

                       

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards